„Zekina radionica“ u „Plazi“

- -
0

zekina radionicaŠoping centar „Kragujevac Plaza“ će i ove godine obeležiti najveći hrišćanski praznik, Vaskrs. Tokom 18. i 19. aprila, u periodu od 14 do 18 sati, svi mališani će moći besplatno da se zabave i iskažu svoju kreativnost kroz bojenje drvenih jaja u uskršnjem kutku, u blizini restoranskog dela šoping centra.

U „Zekinoj radionici“, najmlađi posetioci će uz druženje sa dečjim animatorima moći da se zabave, oslikavaju jaja i naprave lepe fotografije, a polaznici radionice oslikavanja jaja mogu učestvovati u Kragujevac Plaza facebook konkursu koji će trajati od 21. do 25. aprila. Tri jajeta sa najviše glasova osvojiće lepe nagradekoje su pripremili Idea, Mc Donald’s, Handy, Mladinska Knjiga, Arena Fun Factory, Una Bijoux, Navigare, Legend, P..S.. Fashion i Sport Vision.

Pored uskršnje radionice, mališani će imati priliku da posete i besplatnu edukativnu izložbu „Podvodne avanture“ i kroz zabavu saznaju zanimljivosti i istoriju pomorstva i morskih dubina.

Zbog vaskršnjih praznika, Šoping centar Kragujevac Plaza će u petak, 18. aprila, raditi skraćeno, do 18 sati, dok će 20. aprila biti zatvoren.

Nema komentara

Odgovorite