Zekin uskršnji kutak u Plazi

- -
0

web-vest copy

Šoping centar „Kragujevac Plaza“ će i ove godine obeležiti uskršnje praznike, pa će 10, 11. i 13. aprila, u periodu od 14 do 18 sati, svi mališani moći besplatno da se zabave i iskažu svoju kreativnost kroz bojenje drvenih jaja i jaja magneta u „Zekinom uskršnjem kutku“ u Centralnom holu.

Na uskršnjoj zabavi mališane očekuje druženje sa Zekom, dečjim animatorima i učešće u kreativnim radionicama.

I to nije sve. Rođendansko slavlje bioskopa Cineplexx je zakazano je za ponedeljak, 13. april, uz sjajnu ponudu za sve posetioce. Na svoj rođendan, „Cineplexx u Kragujevac Plaza“ nagrađuje verne goste specijalnom cenom karte za sve projekcije, koja će biti 150 dinara. Ista cena ulaznice će važiti za 2D i 3D projekcije filmova. Radno vreme bioskopa će 13. aprila dana biti produženo, tako da će blagajne biti otvorene za sve posetioce već od 11 časova. U periodu od 12 do 17 sati najmlađi posetioci bioskopa će imati priliku da uživaju u specijalnom programu pripremljenom samo za njih.

Zbog usrkšnjih praznika, Šoping centar Kragujevac Plaza će u petak raditi skraćeno, do 18 časova, dok će u nedelju biti zatvoren. Ostalim danima, šoping centar će raditi po standardnom radnom vremenu, od 10 do 22 sata.

Nema komentara

Odgovorite