Zdravlje i lepota na jednom mestu u Kragujevcu

- -
0

bio shop jabukaPraznike smo ispratili, a leto svi želimo da dočekamo što zdraviji, lepši i poletniji. Ovo je možda odličan trenutak da počnemo da razmišlajmo o tome kako da svoje zdravlje i izgled poboljšamo i dovedemo do savršenstva i to putem zdrave ishrane i pravilne nege.

Nedavno je u našem gradu otvoren Bio Shop Jabuka u ulici Svetozara Markovića, preko puta Crvenog Krsta.

Kako je neizvodljivo nabrajati sve što je u ponudi ove male, ali lepo uređene i dobro snabdevene prodavnice, pomenućemo samo neke atrikle iz asortimana zdrave hrane i prirodne kozmetike koji su nam na prvi pogled “zapali za oko”.bio shop jabuka (2)

Na policama je mnoštvo najraznovrsnijih začina, od onih uobičajenih, do nekih “egzotičnih” koje je teško pronaći, preko 50 vrsta čajeva, koštunjavo i sušeno voće, organsko brašno, dodaci ishrani kao što je aronija i tahitian noni, alge, sojino mleko, tofu sirevi…

Posebno mesto zauzima hrana prilagođena dijabetečarima, hrana bez jaja, šećera i glutena za osobe sa celijakijom, namirnice neophodne vegeterijancima, a tu su i preparati za mršavljenje, jači imunitet, kao i razne vrste soli i ulja putem kojih uz male izmene možemo zapravo mnogo promeniti kvalitet svakodnevnih obroka. Tu su i popularni mineral zeolit i nezamenjiva srebrna voda čija je svojstva delovanja nemoguće nabrojati.
Kako svako od nas voli i da “zgreši” kada je hrana u pitanju, u Jabuci su u ponudi i čokoladni dražei sa bademom, lešnikom, kikirikijem i crne čokolade omiljenih ukusa mentola, narandže i višnje.

bio shop jabuka (1)Pažnju nam je privukla i odlična kozmetika na biljnoj bazi, organski šamponi za kosu, kreme za lice od magarećeg mleka, kozji sapuni, ali i brojni glicerinski sapuni fenomenalnih mirisa i aromatična ulja.

Sve ovo je, ipak, samo delić zaista odlične, kvalitetne ponude Bio Shopa Jabuka. Ovde su ispoštovani i standardi skladištenja i čuvanja hrane, te nećete videti otvorene boksiće u kojima je hrana dostupna prašini, sve je čisto i uliva poverenje.

Pored toga što na jednom mestu posetioci Jabuke mogu da nabave sve neophodne namirnice, ovde se mogu i besplatno posavetovati i saznati kada, zašto i kako treba uzimati određene proizvode. U planu su periodična predavanja nutricionista, prezentacije novih proizvoda i onih o kojima je javnosti dostupno malo relevantnih informacija.

Zdrava, organska, a ne modifikovana hrana je hrana budućnosti za zdravija i srećnija pokolenja. Kako bismo buduće generacije vodili stazama zdravog života, sami moramo da napravimo prvi korak u promeni načina života.

Slične vesti

Nema komentara

Odgovorite