“Zastava oružje” obeležila 163. godišnjicu rada

- -
0

Kragujevača fabrika “Zastava oružje” danas je obeležila 163 godine rada. Glavni zadatak menadžmenta fabrike u narednom periodu biće usavršavanje proizvodnje sa akcentom na proizvodni program koji zadovoljava zahteve svetskog tržišta, kao i zapošljavanje mladog i kvalitetnog stručnog kadra, rekao je na svečanosti genaralni direktor “Zastava oružja” Milojko Brzaković.

oruzje

Poslovni rezultati u ovoj godini, kako navode u menadžmentu “Zastava oružja” bolji su u odnosu na prethodnu. Posebna pažnja, kako je istakao Brzaković, bila je posvećena boljoj organizaciji i koordinaciji proizvodnje, poboljšanju radne i tehnološka discipline i smanjenju troškova.

zastava-oruzje3

Tokom ove godine „Zastava oružje“ trudila se da ojača i kadrovski. Uposleni su mladi stučnjaci, a takav trend će, kako je najavio Brzaković, biti nastavljen.

zastava-oruzje2

U toku ove godine već je ugovorena proizvodnja za narednu, a za neke artikle pronađeni su kupci i u 2018. godini. Istovremeno, kako najavljuju iz menadžmenta, radi se na osavremenjavanju proizvodnog programa, kako bi se odgovorilo zahtevima probirljivog inostranog tržišta.

zastava-oruzje1

Nema komentara

Odgovorite