Zainteresovani za nastavak školovanja u Italiji?

- -
0

centar za razvoj karijereCentar za razvoj karijere i savetovanje studenata i diplomaca Univerziteta u Kragujevcu organizuje prezentaciju programa stipendiranja na univerzitetima u Italiji – Politecnico di Milano i Università Cattolica del Sacro Cuore.

Zainteresovani studenti moći će da prisustvuju prezentaciji sutra u 12 sati u prostorijama Centra za razvoj karijere (Drugi sprat, zgrada Rektorata Univerziteta u Kragujevcu).

Na programu predstavljanja mogućnosti za nastavak studija u Italiji studentima će biti pružene sve relevantne informacije o univerzitetima i dostupnim stipendijama, kao i uslovima prijavljivanja na konkurse.

Politecnico di Milano nudi master studije u trajanju od dve godine i to: master programi u oblasti mašinstva, arhitekture, građevine, telekomunikacija i dizajna.

Università Cattolica del Sacro Cuore pruža dvogodišnje smaster studije u oblasti ekonomcije, bankarstva, finansija i agrikulture.

Ukoliko želite da prisustvujete prezentaciji neophodno je da na e-mail adresu razvojkarijere@kg.ac.rs pošaljete podatke (ime, prezime, fakultet, godina studija i kontakt telefon).

Nema komentara

Odgovorite