Zabrana parkiranja na pojedinim lokacijama zbog Dana državnosti

- -
0

Zbog održavanja više manifestacija kojima će biti obeležen Dan državnosti u Kragujevcu će 14. i 15. februara na nekim lokacijama biti zabranjeno parkiranje.

Kako su saopštilu iz JKP “Parking servis” pakiranje neće biti dozvoljeno na opštem parkiralištu u ulici Svetozara Markovića od broja 3 do prostorija Crvenog krsta u sredu 14. februara 7 časova. Takođe, u ulici Vuka Karadžića i to u delu ulice kod Narodnog muzeja, istog dana od 16 sati parkiranje neće biti dozvoljeno. Na opštem parkiralištu u Kosovskoj ulici u delu kod Stare crkve parkiranje nije dozvoljeno u četvrtak 15. februara od 7 časova.

Pored zahvalnosti građanima na razumevanju “Parking servis“ apeluje da se uklone vozila sa pomenutih parking mesta, kako ih ne bi izmeštali specijalnim “pauk“ vozilom.

S obzirom na to da su 15. i 16. februar neradni dani, JKP “Parking servis“ obaveštava korisnike da će “Pauk služba“ i “Depo“ za uklonjena vozila imati radno vreme prema rasporedu neposrednog rukovodioca, a u dogovoru sa saobraćajnom policijom i komunalnom inspekcijom.

Nema komentara

Odgovorite