Zabava, nagrade i popusti za prvi rođendan „Kragujevac Plaze“

- -
1

Ovog proleća Šoping centar Kragujevac Plaza slavi svoj prvi rođendan. Centrala manifestacija je veliki koncert prva tri glasa Srbije: Mirne Radulović, Nevene Božović i Sare Jovanović, koji će biti održan 23. marta.

Tog dana, posetioci će takođe moći da uživaju u brojnim zabavnim programima za celu porodicu, i specijalnim popustima na rođendansku kupovinu koje su obezbedili zakupci Šoping centra „Kragujevac Plaza“.

Kao specijalno iznenađenje, pre nastupa naših predstavnica na „Evroviziji“, atmosferu će zagrejati pobednik specijalnog „Plazinog“ muzičkog konkursa „Opening Act“, na koji svi solo muzički izvođače i bendovi bilo kog muzičkog žanra mogu da se prijave do 19. marta tako što će poslati e-mail sa video snimkom svog izvođenja, na openingact@plazacenters.rs

Pobednika će odlučiti žiri u sastavu: Zoran Milanović, basista benda „Smak“, poznato TV lice Marina Kotevski i menadžment Šoping centra „Kragujevac Plaza“.

Kao i obično, za najmlađe će biti mnogo zabave u Kids korneru, sa animatorima, radionicama i specijalnom rođendanskom pozorišnom predstavom: „Srećan rođendan, Kragujevac Plaza!“

Događaj 23. marta će samo označiti početak perioda proslave koji će trajati do 20. aprila, sa fokusom na nagradnu igru, u kojoj će jedan jedan od posetilaca imati priliku da osvoji automobil „fijat punto klasik 1.2“.

1 komentar

Odgovorite