Za Ksenijin prvi osmeh! 388 na 3030! Budimo humani!

- -
0

Ksenijin prvi napad se javio kada je imala šest meseci. Tada je ustanovljeno da boluje od Vestovog sindroma, retkog oblika epilepsije. Primala je hormonske injekcije, a jedan period svog života je pila čak 13 vrsta različitih lekova. Napadi su bili munjeviti, imala ih je po deset dnevno, u vidu grčenja mišića.

Ksenija se hrani preko gastro sonde, ima česte respiratorne infekcije, fizički i mentalno zaostaje u odnosu na svoje vršnjake, oslabljen joj je vid, ne hoda, ne govori, ima svega deset kilograma.

Neophodne su joj fizikalne terapije, lečenje u banjskim uslovima i rehabilitacije, jer svaki trud daje vidljive rezultate i napredak.

Pomozimo Kseniji! Upišimo 388 i pošaljimo SMS na 3030. Njoj možemo pomoći uplatom na dinarski ili devizni račun, kao i putem linka e-doniraj.

Za Ksenijin prvi osmeh! Budimo humani!

Napomena: Korisnik je u mogućnosti da raspolaže sa novcem prikupljenim od SMS poruka, tek od momenta kada operater mobilne telefonije uplati novac na račune Fondacije. Operater na račun Fondacije uplaćuje samo sredstva koja je sam uspeo da naplati od donatora i to u periodu od 2 do 3 meseca od slanja SMS poruke.

Nema komentara

Odgovorite