Youth to Business Forum prvi put u Srbiji

- -
0

Youth to Business ForumPrateći trend iz preko 100 zemalja sveta, Youth to Business Forum po prvi put dolazi u Srbiju, gde se održava početkom decembra u četiri grada: Kragujevcu, Nišu, Novom Sadu i u Beogradu.

Na kragujevačkom forumu učestvovaće kompanija Johnson Controls sa kojom će mladi ljudi imati priliku da razmene i unaprede svoje ideje. Pored toga, studentima će biti održana i dva predavanja profesora Ekonomskog fakulteta Vladimira Dženopoljca i Marka Slavkovića. Forum se održava u sredu, 3. decembra u prostorijama Rektorata, sa početkom u 11 časova.

Forum je nastao sa ciljem da u mladim ljudima pokrene želju za rešavanjem globalnih problema i problema u Srbiji koji utiču na našu budućnost. Mladi lideri, kao delegati foruma, biće u prilici da se kroz jedinstvene i interaktivne radionice sa predavačima i kompanijama angažuju i zajedno sa vodećim ekonomskim i drugim ekspertima u društvu odigraju važnu ulogu u vršenju pozitivnog uticaja na svoje okruženje.

Youth to Business Forum je projekat organizovan od strane studentske organizacije AIESEC. Na godišnjem nivou se održi preko 160 konferencija širom sveta.

Za više informacija pratite Youth to Business Forum na fejsbuk stranici ili na sajtu.

Nema komentara

Odgovorite