XVI Trofej grada Kragujevca u badmintonu biće održan u nedelju

- -
0

BK RAVENS KG, 17. novembra organizuje šesnaesti po redu “Trofej Kragujevca u badmintonu” popularni seniorski KG OPEN turnir A kategorije.

KG OPEN 2019 će okupiti u Kragujevcu sve najbolje seniorske igrače badmintona iz Srbije, koji će se nadmetati u SINGL KONKURENCIJAMA za tradicionalne “Trofeje Kragujevca u badmintonu”. Paralelno sa najatraktivnijom A konkurencijom, na terenima će se nadmetati igrači u parskim konkurencijama B i C kategorije ( muški i ženski Dublovi/Mešoviti Dublovi).

Za medalje u osam takmičarskih kategorija boriće se preko 80 takmičara i takmičarki iz deset srpskih klubova – BK Pančevo, BK Clear (Beograd), BK Beograd, BK Novi Sad, BK Zmajevi (Kruševac), BK Čačak , Petrovački sportski klub (Petrovac na Mlavi), BK Dinamo (Pančevo) i domaći igrači BK Ravens KG (Kragujevac). Oni će nastojati da prikažu svu atraktivnost najbržeg sporta sa lopticom, i tako na najbolji način promoviš ovaj olimpijski sport sugrađanima i širem auditorijumu.

“Luka Milić će braniti titulu u kategoriji muškog singla, dok će na ovom turniru biti krunisana nova pobednica Trofeja Kragujevca jer naša najistaknutija igračica badmintona Marija Sudimac nastupa na internacionalu u Češkoj i neće biti u prilici da brani trofej osvojen prošle godine”, saopšteno je iz BK RAVNES KG.

KG OPEN će ove godine biti u znaku proslave 17 godina od osnivanja badminton kluba RAVENS KG koji je organizator ovog tradicionalnog turnira u saradnji sa Badminton Savezom Srbije i uz podršku grada Kragujevca i Ministarstva omladine i sporta, kao i brojnih prijatelja kluba i medijskih pokrovitelja.

Lista prijavljenih igrača, žreb i rezultati mečeva se mogu pratiti online na linku http://bit.ly/KG-OPEN-2019_Prijave

Nema komentara

Odgovorite