Volontiraj na Fotorami

- -
0

fotoramaLokalna kancelarija za mlade traži volontere koji žele da pomognu u organizaciji Festivala umetničke fotografije “Fotorama”. Volonteri treba da učestvuju u pripremi izložbe, kačenju fotografija, pripremi protokola za otvaranje i poslovima tokom održavanja festivala.

Period angažovanja traje je od 26. do 30. juna 2013. godine, najviše četiri sata u toku dana. Volonteri će imati mogućnost besplatnog učešća u aktivnostima, izletima i drugim programima foto kluba “Apolo”. Zainteresovani se mogu prijaviti preko Facebook-a ili lično u Kancelariju, u ulici Save Kovačevića broj 5. Prijava traje do 23. juna.

Međunarodni festival fotografije „Fotorama“, u organizaciji foto kluba “Apolo” biće održan u Kragujevcu od 27 do 30. juna 2013. godine. „Fotorama“ je prvi festival ove vrste u Srbiji sa ciljem da postane jedan od najvećih festivala u jugoistočnoj Evropi i okupi istaknuta imena umetničke fotografije iz celog sveta. Tokom četiri festivalska dana predviđene su četiri izložbe, tri predavanja i dve radionice. Gosti festivala su Stiv Mekari, jedan od najlegendarnijih fotografa današnjice, Natalija Tafarel iz Argentine, ekspert u retuširanju i Dragoljub Zamurović, jedan od najznačajnijih umetnika srpske fotografije.

Nema komentara

Odgovorite