Vlastimir Ćirković: Zahvalnost svim ljudima dobre volje

- -
12

Vlastimir ĆirkovićRodbina i prijatelji oprostili su se od Danice Ćirković u sredu 20. februara. Iako je humanitarna akcija “Srce za Danicu“ bila jedna od najvećih koja je organizovana u Kragujevcu i za 20 – tak dana prikupljeno 115 000 evra, bitka za novo srce izgubljena je u ponedeljak.

Vlastimir Ćirković otac pokojne Danice zahvalio se danas svima koji su pomogli akciju.

– Izgubio sam najmilije i najdraže, moju zvezdu Danicu. I pored toga, želim da se zahvalim svim dobrim ljudima koji su nam pomogli da prikupimo novac za transplantaciju. Nažalost, vreme i njena bolest učinili su svoje tako da želju nismo ostvarili. Zahvaljujem se lokalnoj samoupravi grada Kragujevca i gradonačelniku Kragujevca Veroljubu Stevanoviću koji mi je obećao da će sredstva biti prikupljena.

Takođe, svestranu podršku dobio sam i od naše sugrađanke, minstarke zdravlja Slavice Đukić Dejanović koja je obećala da će sve biti završeno i da pare neće biti problem. Mi smo u tuzi i muci, ali ja živim u nadi za Ivanu i Nebojšu i moju suprugu. Nastavićemo da živimo i radimo pošteno kao i do sada.

Upravo zbog toga i zbog humanosti koju su pokazali naši sugrađani želim na ovaj način da ispravim nepravdu koju prouzrokuju informacije da je Danica preminula zbog nedostatka novca za operaciju – kazao je Vlastimir Ćirković.

Slične vesti

12 Komentara

  1. Ovaj covek stvarno ima neverovatnu snagu da ovo izjavi.izgubio je najmilije-dete.ali uvek postoji to ali.ja ne bih mogao da se zahvalim ni gradonacelniku,ni ministarki,ni bilo kome u ovoj ludoj drzavi,od ovih funkcionera,za raznorazne gluposti ima novca,da ne navodim koje, jer svaki posten ,iskren,gradjanin ove Srbije to zna,a dopustili da Danica ceka da se “prikupi” taj novac.”pare nisu problem”,pa sto ih nisu dali….ne opravdavam to,u pitanju je zivot i ne mogu vise da kucam….izdrzite u svom bolu i vi i vasa porodica g. Cirkovicu,neka vas BOG cuva.

  2. @pitbul sramota da pokusavas na ovoj tuznoj prici da dobijas politicke poene, politicki vojniku! Slavica je bila dobro upoznata sa situacijom oko Danice.

  3. pa sto onda nije dala pare,pametnjakovicu? kome bre da objasni slavica i ovi svi sad,da li je pomogla ili ne,jel si normalan mare.pa ja bi ih p…. sve,devojka umrla zbog njih.ali vidim da ti ne kapiras sta sam hteo da kazem,pominjes politiku,neke gluposti,ne vezane za ovaj strasan,zalostan, dogadjaj…ajde,cao.

  4. svi krive verka i slavicu,a sta je sa gospodom doktorima sto je nisu prevezli u Beograd ako nisu znali da je sacuvaju do operacije.

  5. Novac su prikupili Kragujevčani…Mogla je gradska vlast da izdvoji odmah potrebnu svotu novca ,a posle bi to bilo vraćeno,a Danica bi danas bila živa .Uostalom, zakazivane su vanredne,ekspresne sednice Skupštine,pa je moglo i za ovo. Prvo je morala da se odazove gradska vlast( jer su pare u budžetu naše,poreznika KG.),a tek posle može se razgovarati šta je to morala država da uradi, zašto sistemski nije rešeno to pitanje…Ali,ako ima para za mnoge sportiste,profesionalce,za najavljene neke nove sportke hale,a nema za ovakve slučajeve,a krediti se uzimaju do besvesti – trebalo je ovog puta tako reagovati.Kragujevčani bi to pohvaliti. Porodicu tragično preminule studekinje ne poznajem, lično je moja porodica u nekoliko navrata preko komercijalne banke,a i u priukupljanju na “otvorenom” dala koliko je mogla,ali mislim da je i otac preminule Danice bio na neki način instruiran da pohvali gradonačelnika. Doduše, on je rekao da je “dao podršku”,ali od podrške i pomoći od 120.000 evra – je veliki most.
    Molim moderatora da ne rediguje ovaj komentar i osnovne stavove.

  6. Pa valjda će sad porodica Ćirković biti humana i taj skupljeni novac na veliku žalost za Daničinu smrt uplatiti kome je isto potrebna.

  7. tako je Dragisa ,to je im moj stav i misljenje,slazem se sa tobom.ko ne moze da shvati,priroda je cudo,svi smo razliciti.

  8. Sramota, zaista. Koju ste vi temu nasli da komentarisete i da se pravite pametni. Kompleksasi (ni)jedni. Licne frustracije lecite na nekom drugom mestu. Lesinari. Kako vas nije sramota. Ali nije vazno. Postoji neko ko meri vreme ovde na zemlji na pravi nacin.. Izmerice i vase… To je odlika kukavica…

Odgovorite