Vasiljević uskoro na slobodi

- -
9

Nebojsa VasiljevicPremda za mnoge neradan dan, to ne važi i za Viši sud u Kragujevcu. Danas su nastavljena saslušanja svedoka u postupku koji se vodi protiv bivšeg predsednika FK Radnički, Nebojše Vasiljevića.

Ponovno nepojavljivanje trojice svedoka, bivših članova UO Radničkog 1923, Rake Marića, Žarka Pavlovića i Dragoljuba Lekića, čije saslušanje tužilaštvo smatra posebno važnim i zakazivano je više puta, odloženo je za 17. januar. Istražni sudija naredio je njihovo policijsko dovođenje za četvrtak.

Kako Radio televizija Kragujevac saznaje na zakazano saslušanje nisu došla trojica svedoka iz Beograda, bivših članova uprave Fudbalskog kluba Radnički – Raka Marić, Žarko Pavlović i Dragoljub Lekić. Vasiljevićev advokat Borivoje Borović smatra da u ovom postupku nema dokaza, kaže da tužilaštvo slučaj zasniva na svedocima, ali, kako tvrdi, ni jedan do sada nije potvrdio navode iz zahteva za istragu.

Advokat odbrane Borivoje Borović očekuje da će nakon uzimanja iskaza ovih svedoka njegovom klijentu Nebojši Vasiljeviću biti ukinut pritvor.

9 Komentara

  1. Lekic i Pavlovic – poznati fudbalski mafijasi. Ako oni nekog krive, znajte da ih je taj neko sprecio u kradji. I umesto Lekic i Pavlovic da budu u zatvoru, kod nas hapse one koje zaustave lopve. Srbija.

      • Pa da iz beton lige dovedu Radnicki u prvu ligu, i tek tad mogu da krenu da kradu i kad oni pokusaju da ukradu ti ih oteras…

        • Ma sta da ukradu? Treba ti godisnje 5 Kosticevih transfera pa da budes na nuli. A beogradjani su planiraju ukradu pare i da ostave klub u dugovima i odu, a ovi ih oterali i tim parama isplatili dugove. Znas ti kolko kosta samo hitna koju moras da angazujes kad si domacin?

Odgovorite