UZ IT akademiju “Himera” postanite sertifikovani Agile i Scrum praktikant

- -
0

IT Akademija „Himera“ je škola za usavršavanje u informacionim, menadžerskim i grafičkim veštinama u Kragujevcu. Oslonjena je na znanje iskusnih predavača i profesionalaca, na realan fond časova, a kako bi svaki polaznik stekao adekvatno iskustvo koje će omogućiti rad na konkretnim projektima.

U saradnji sa Agile Humans Beograd, Himera je pripremila jednodnevni trening, koji će biti održan u subotu 21. decembra od 9 do 17 sati.

Trening je namenjen svima koji su zainteresovani da sistematično sagledaju mogućnosti primene agilnih metodologija, odnosno naprave prvi korak u edukaciji, i nedvosmisleno procene da li je to ono što im treba. Takođe, namenjen je svima koji se spremaju za agilnu transformaciju, posebno kompanijama koje očekuju krupne promene u pravcu agilnog razvoja.

Ovaj interaktivni kurs je odlična priprema za sve zaposlene u takvim organizacijama bez obzira na industriju iz koje dolaze i bez obzira na to da li će biti direktno uključeni u promene. Odlična je prilika i za sve ljude koji bi želeli da se prekvalifikuju kako bi mogli da konkuriši za bolje, dinamičnije poslove. A može dobro doći i Scrum Masterima koji nisu imali formalnu obuku ili neko vreme nisu aktivni a hteli bi da sistematizuju ili osveže znanje.

Pored znanja, sa treninga će polaznici sa sobom poneti i korisne materijale.

Polaznici dobijaju međunarodno priznati sertifikat Sertifikovani Agile i Scrum Praktikant (CASP) Agile Humans.

Cena treninga je 12.000 dinara. U cenu je uračunato posluženje.

Trening će biti održani u prostorijama IT akademije Himera, Karađorđeva 15b.

IT akademija Himera vrši upis na kurseve PHP programiranje, Project management, Engleski jezik, WordPress…

Detaljnije informacije možete dobiti na sajtu himera.rs, slanjem maila na itakademija@himera.rs ili pozivom na 0642866004.

Nema komentara

Odgovorite