Uspešna promocija GTO Kragujevac na sajmu u Nišu

- -
0

Gradska turistička organizacija „Kragujevac” predstavila je svoju turističku ponudu na 20. Međunarodnom sajmu turizma i aktivnog odmora u Nišu, koji je održan od 18. do 20.aprila 2019. godine, u hali sportskog centra „Čair”.

Više od 100 izlagača predstavilo je svoje turističke potencijale, a na štandu Centralne Srbije, predstavili su se osim Kragujevca, Paraćin, Ćuprija, Gornji Milanovac, Rača, Knić i Rekovac. Štand „Centralne Srbije“ bio je sva tri dana okružen brojnim posetiocima sajma, zainteresovanim za mogućnost da tokom kraćeg vremenskog perioda posete Šumadiju, i vide njeno kulturno istorijsko nasleđe i prirodna bogatstva.

Pod kupolom hale „Čair“ svoju ponudu su prezentovali i mnogobrojni turistički subjekti: turističke organizacije gradova i opština, turističke agencije, turoperatori, hotelijeri, predstavnici banjskog i zdravstvenog turizma, predstavnici sportsko – rekreativnog turizma i aktivnog odmora, organizatori manifestacija, kao i udruženja samostalnih zanatlija suvenira.

Pored aktivnog odmora kao jedne od tema sajma, akcenat je bio i na gastronomskoj i vinskoj ponudi gde su posetioci mogli da degustiraju specijalitete koje su pripremali predstavnici Udruženja ugostiteljsko- turističkih poslenika, učenici Ugostiteljske škole, kao i proizvođači zimnice, meda i druge hrane.

Nema komentara

Odgovorite