Uskoro konferencija “Hoću-neću baš taj fakultet”

- -
0

hocu-necuĐački parlament Prve kragujevačke gimnazije, već tradicionalno, organizuje konferenciju “Hoću-neću baš taj fakultet”. Ovogodišnja konferencija će se održati od 15. februara do 17. februara, u hotelu “Banjica” u Sokobanji.

“Hoću-Neću baš taj fakultet” je trodnevna konferencija, koja pomaže srednjoškolcima u odabiru fakulteta. Ova konferencija ima cilj da učenicima gimnazija Šumadije pomogne pri izboru fakulteta koji će upisati, kao i profesije kojom će se baviti. Slušajući istaknute i uspešne ljude iz različitih oblasti, njihove životne priče i tokove njihovih karijera, prijavljeni će biti u prilici da pronađu baš onaj fakultet, koji odgovara profesiji, kojom žele da se bave.

Predavanja su interaktivna, zanimljiva i ne zahtevaju predznanje. Od dvanaest predavanja, vodeći se svojim afinitetima,  prijavljeni srednjoškolci imaju pravo da odaberu šest, na kojima će imati priliku da učestvuješ u kreativnim radionicama korisnim za otkrivanje liderskih sposobnosti, postizanje timske atmosfere i prevazilaženje fizičkih predrasuda.

Nema komentara

Odgovorite