Urošević odgovorio na saopštenja DS i SSP

- -
1

Povodom saopštenja za javnost Demokratske stranke i Stranke slobode i pravde oglasio se i lider kragujevačkog Srpskog pokreta obnove Milan Urošević.

Saopštenje Milana Uroševića prenosimo u celosti:

“Sećam se, jednom je u Kragujevcu postojala Demokratska stranka.

Čujem i da je nekoliko onih koji su godinama nosili šifru na reveru po nalogu svog ideologa podeljeno u dva tabora, jedni glume opoziciju sa pozicija funkcionera po javnim gradskim preduzećima tako što saopštenja potpisuju imenom stranke Dragana Đilasa, a drugi su i zvanično vlast, jedan čak i “pomaže”.

Sami će se prepoznati, a građanima njihova imena ionako ništa ne znače, pa odgovor na zlurade insinuacije i ne zavređuju. Ipak, imam za njih jednu poruku – Biti opozicija ne znači oponirati zdravoj pameti. Da ste to do sada naučili možda biste i imali kavu takvu političku budućnost. No, ne može se vama ništa ni zameriti, jer vi i niste kreatori sopstvenih političkih sudbina, već samo marionete u rukama čoveka kojem je interes jedina ideologija”, navodi u saopštenju dostavljenom medijima Milan Urošević, predsednik Gradskog odbora Srpskog pokreta obnove, odbornik i narodni poslanik.

1 komentar

Odgovorite