Uređeno igralište na Aerodromu

- -
2

igraliste aerodrom

U okviru obeležavanja Međunarodnog Dana mladih, Udruženje MLADI je na poziv i predlog kragujevačkog košarkaša i trenera Stefana Neškovića pomoglo u renoviranju sportskog igrališta ,,Centralac“ na Aerodromu. Teren je očišćen od korova, iscrtane su nove linije, zamanjeni koš i tabla. Na terenu je privremeno postavljena i tribina zbog održavanja turnira u basketu 3×3.

Cilj akcije bio je da još jedno kragujevačko naselje dobije uređen teren na kojem najmlađi mogu da se bave sportom.

Igralište na Aerodromu je treće u nizu, pored Velikog Polja i Male Vage, čiju su rekonstrukciju i uređenje omogućili ili pomogli MLADI.

– Naše udruženje se neće ovde zaustaviti jer je cilj da svako naselje dobije bar jedno uređeno sportsko igralište na kojem će najmlađi moći da stiču zdrave sportske navike i bave se sportom – kaže Bogdan Ristić, predsednik Udruženja MLADI i poziva stanovnike i pojedince iz drugih naselja da im se obrate za pomoć pri uređenju  svojih sportskih terena.

Veliku zahvalnost dugujemo inicijatoru i organizatoru turnira Stefanu Neškoviću koji nas je pozvao da mu  pomognemo i podržimo njegovo zalaganje  ali i mnogobrojnim  sponzorima i prijateljima koji su omogućili uređenje igrališta i organizovanje Street open turnira u basketu.

2 Komentara

  1. Kako vas nije sramota da napišete da ste vi zaslužni za uređenje igrališta.Stefan Nešković je sam jurio sponzore,sam krečom uradio linije,table nove stavio, dok vaši “MLADI” prvo nisu došli na vreme, drugo nisu radili nista korisno!Jedino sta su radili je obojili jedan stub da se kaze I pisu ovakve gluposti.Sram vas bilo za sve ovo.A Stefanu jos jednom svaka cast na organizaciji I zalaganju da se teren renovira I odigra dobar basket.

Odgovorite