Uhapšeni zbog tuče ispred kafića „Akvarijum“

- -
9

policija lisiceKragujevačka kriminalistička policija je lišila slobode i, uz krivičnu prijavu, istražnom sudiji Osnovnog suda sprovela Stefana J. (25) iz Kragujevca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška telesna povreda, kao i Stefana C. (25) i Davora P. (36), takođe iz Kragujevca, zbog učestvovanja u tuči.

Osnovano se sumnja da su, 10. juna, pola sata posle ponoći, u kafiću „Akvarijum“ u centru Kragujevca, za različitim stolovima sedeli Stefan J. i A. Z. (40) iz Kragujevca. Stefan J. je naočare koje je nosio u jednom trenutku namerno bacio na pod i zatražio od A. Z. da ih podigne, što je ovaj odbio. Da bi izbegao provokacije i sukob, A. J. je napustio lokal, ispred kojeg ga je sustigao Stefan J. i pesnicom mu zadao više udaraca u predelu glave. Kada je pao na zemlju, pritrčali su Stefan C., Davor P. i Vladimir B. (24) iz Kragujevca, koji su bili u društvu sa Stefanom J. i udarali ga nogama, nakog čega su se udaljili.

A. Z. je zadobio tešku telesnu povredu u vidu frakture jagodične kosti.

Krivična prijava, zbog učestvovanja u tuči, podneta je i protiv Vladimira B., koji se trenutno nalazi u bekstvu.

9 Komentara

  1. Samo neka hapse… a Sud neka ih drzi u pritvoru umesto sto ih pusta pa nastavljaju da maltretiraju ljude po gradu…. Pravda mora da bude zadovoljena… navedenim momcima ovo nije prvi prestup… seju strah po gradu… neka ih sud odmah kazni i odredi meru zadrzavanja umesto sto ih pusta na slobodu…..

  2. Ovo je tipicno uterivanje straha gradjanima.Neko stiti ovu grupu…To su ljudi najgradonacelnika…Ovaj momak nije jedini pretuceni te noci.Bilo je jos premlacivanja neduznih momaka u drugim delovima grada.Momci sa ozbiljnim povredama leze u bolnici.Proverena informacija.

  3. pa dokle vise da ovi besposlicari i polumozgovi poput njih i onih celavaca sa aerodroma maltretiraju narod,pale kola,pucaju u noge..ko njima staje na kraj…niko!

  4. Pa i treba da vas biju kad ne trenirate… Vrsimo upis novih clanova u jiujicu klub ,ko nece da prodje kao ovaj 40-ogodisnjak neka dodje i neka se upise

    • Ne pricaj gluposti…Tuklo ga je njih petnaest.Mislis li da oni smeju da se tuku jedan na jedan?!Nikad!Pa to svi znaju…Oni su mala horda pritupih kompleksasa.

  5. Svakog takvog bih vrlo rado rucnim radom onesposobio za ceo zivot i spakovao ga u invalidska kolica pa neka se vozi i razmislja sta je radio. Mislim da je vreme da sami uzmemo zakon u ruke posto ovaj sadasnji ocigledno ne funkcionise. Uvek kazem da “IZNAD POPA IMA POP” pa gospodo nasilnici izvolite ja sam tu ne bezim nigde. POP

Odgovorite