Uhapšeni kradljivci automobila

- -
2

policijaKragujevačka kriminalistička policija je Marku G. (28), Srbobranu M. (43) i Ivanu J. (28) iz Kragujevca odredila meru zadržavanja u trajanju do 48 sati, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila. Ista mera primenjena je i prema Draganu P. (37) iz Gornje Trnave kod Topole i Nikoli R. (22) iz Čumića kod Kragujevca, zbog sumnje da su izvršili prikrivanje.

Osnovano se sumnja da su Marko G., Srbobran M. i Ivan J., u martu i aprilu 2013. godine, u Kragujevcu, sa parking prostora ispred stambenih zgrada u naseljima Erdoglija i Aerodrom, ukrali dva putnička vozila. Oni su, pod okriljem mraka, najpre obili ova vozila, a onda ih odšlepali i prodali Draganu P. i Nikoli R. Njih dvojica su ukradena vozila rastavili u delove i preprodavali ih.

Marko G., Srbobran M., Ivan J., Dragan P. i Nikola R. biće sutra, uz krivičnu prijavu, sprovedeni istražnom sudiji Osnovnog suda u Kragujevcu.

2 Komentara

  1. Steta sto ne objave puno ime i prezime i fotografiju, cisto kad ih neko sretne na ulici da im da jednu dozu pozdrava…

Odgovorite