Uhapšeni dileri „skanka“

- -
1

policija skankKragujevačka kriminalistička policija je privela četiri osobe iz Kragujevca, za koje se osnovano sumnja da su prodavale opojnu drogu. Kod njih je pronađeno oko 425 grama opojne droge „skank“, namenjene prodaji uživaocima u ovom gradu. Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, mera zadržavanja u trajanju do 48 sati određena je Radetu M. (40), Dejanu Đ. (39), Zoranu T. (41) i Aleksandru A. (35).

Sumnja se da je Rade M. prodao Dejanu Đ. 102 grama „skanka“ zapakovanog u najlonskoj kesi. Posrednik u ovoj kupoprodaji bio je Zoran T, za koga se sumnja da je posredovao i kada je za sada nepoznata osoba od Radeta M. kupila 100 grama ove vrste droge.

Pored opojne droge kupljene od Radeta M, u kući Dejana Đ. policija je pronašla još nekoliko najlonskih kesa, u kojima se nalazilo 134 grama „skanka“. Pretresom kuće Aleksandra A. pronađeno je 187,3 grama ove vrste droge, razgramirane u više kesa.

Rade M, Dejan Đ, Zoran T. i Aleksandar A. sutra će, uz krivičnu prijavu, biti sprovedeni istražnom sudiji Višeg suda u Kragujevcu.

1 komentar

Odgovorite