Uhapšen akter pucnjave u Glavnoj

- -
2

policija lisiceKragujevačka kriminalistička policija lišila je slobode i, uz krivičnu prijavu, istražnom sudiji Višeg suda sprovela Mira J. (25) iz Kragujevca, zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju.

Osnovano se sumnja da je Miro J, 3. februara 2013. godine, u večernjim satima, u Ulici Aleksandra Prvog Karađorđevića u Kragujevcu, ispred kafića „Odisej“, Lazaru S. (23) iz Kragujevca oštrim predmetom naneo ubodnu ranu u predelu stomaka. Tom prilikom Lazar S. je zadobio teške telesne povrede.

Ovom događaju prethodila je međusobna rasprava između više lica, nakon koje je Lazar S. hicima iz pištolja Miru J. naneo prostrelnu i ustrelnu ranu u predelu butine. Iako povređen, Miro J. je sustigao Lazara S. i pokušao da ga ubije oštrim predmetom.

Policija je u potpunosti rasvetlila ovaj događaj, koji je uznemirio kragujevačku javnost. Nakon utvrđenih svih okolnosti, kriminalistička policija je protiv Lazara S. podnela krivičnu prijavu zbog sumnje da je izvršio krivično delo teška telesna povreda, dok je Miro J. kasnije lišen slobode iz razloga što je bio hospitalizovan u Kliničkom centru u Kragujevcu.

Istražni sudija je, nakon saslušanja, Miru J. odredio pritvor.

2 Komentara

Odgovorite