UG “Volja” organizuje tribinu “Korak ka zdravlju”

- -
0

Udruženje građana za edukaciju u podršku ženamau borbi protiv raka dojke “Volja” organizuje tribinu o značaju prevencije kroz redovne, periodične i organizovane preglede i ulogom dijagnostike u ranom otkrivanju raka dojke, kao i o zdravim načinima života.

Tribina “Korak ka zdravlju” će biti održana 25. aprila u Kancelariji za mlade u 16 sati. Kako je najavljeno govoriće internistkinja onkološkinja dr sci.med.Jasmina Nedović i hirurg prof dr sci.med. Srđan Ninković.

Udruženje “Volja” je osnovano radi ostvarivanja ciljeva u oblasti borbe protiv raka dojke, podizanja svesti kod žena o bolesti, značaju ranog otkrivanja i sprečavanja pojave raka dojke, zalaganja za poboljšanje kvaliteta lečenja i rehabilitacije obolelih, zagovaranje jednakih prava i mogućnosti za sve obolele, preduzima aktivnosti na prevenciji malignih bolesti kod široke populacije, aktivno pomaže integraciju osoba sa invaliditetom u radno-aktivno stanovništvo kao i psiho-socijalnu rehabilitaciju obolelih, lečenih i osoba sa invaliditetom od raka dojke i maligne bolesti.

Nema komentara

Odgovorite