Udario pešaka pa pobegao

- -
3

Kako Ritam Grada nezvanično saznaje, od izvora koji se našao na licu mesta i kontaktirao našu redakciju, pre dvadesetak minuta je na parkingu kod hotela “Dubrovnik” oboren pešak, a vozač koji je izazvao nesreću pobegao je.

Kako navodi čitalac koji je pozvao našu redakciju, do nemilog događaja je došlo kada je automobil uslikan od strane radnika “Pauk” službe Parking servisa  zbog nepropisnog parkiranja. Vozač, koji je hteo da pobegne da mu “pauk” vozilo ne bi odnelo automobil, u žurbi je oborio pešaka i “zakačio” i vozilo Parking servisa.

Nesrećni pešak zbrinut je brzom intervencijom hitne pomoći i prilikom odvoženja davao je znake života.

Napominjemo, sve informacije vezane za ovu nesreću su još uvek nezvanične. Ritam Grada će Vas uskoro obavestiti o zvaničnim podacima i više detalja.

 

3 Komentara

  1. Како се наводи “оборени пешак” је иначе радник ЈКП паркинг сервис.Био сам у болници у тренутку када су га довезли, и колико сам успео да приметим, није витално и животно угрожен.

    • Nije bitno da li je ili nije vitalno ugrožen(a to ne možeš odrediti pogledom,veruj mi,unutrašnja krvaranja,makar i ona najmanja se golim okom ne vide ‘stručnjače’) već ta bahatost vozača,svakog dana sve veća i veća.Kad je bio frajer da se parkira gde hoće trebao je da sačeka i da ga kazne a ne da se ovako ponaša..’ajde sad svi da gazimo one koji nam se ne sviđaju ili nam pišu kazne.

Odgovorite