U Osnovnom sudu u ponedeljak debata o izvršiteljima

- -
0

Kragujevački Osnovni sud 9. decembra ponovo otvara vrata za razgovor sa građanima i to o izvršiteljima. Šta građanima donose izmene i dopune Zakona o izvršenju i obezbeđenju, nova uloga sudova i dostupnost informacija o izvršnom postupku biće teme “Otvorenih vrata” .

Skup posvećen efikasnosti i pravičnosti u izvršnom postupku biće održan u Velikoj sali Osnovnog suda u Kragujevcu od 17 do 18.30 sati. O ovim temama govoriće Jelena Damljanović, predsednica Izvršnog odeljenja Osnovnog suda u Kragujevcu, javni izvršitelj Danica Čolović i predstavnici Centra za evropske politike i USAID Projekta vladavine prava.

Skup će biti prilika da zainteresovani građani postave pitanja i podele svoja iskustva u izvršnim postupcima, kao i da saznaju kako im institucije i udruženja civilnog društva mogu pomoći.

Zainteresovani građani svoje prisustvo treba da potvrde do petka 6. decembra do 17h, na e-mail prijava@yucom.org.rs ili telefonom na broj 018/306975.

Ova debata u kragujevačkom Osnovnom sudu je deo projekta “Otvorena vrata pravosuđa” koji sprovodi YUCOM u saradnji sa partnerskim organizacijama i strukovnim udruženjima, a koji je podržala Američka agencija za međunarodni razvoj USAID.

Nema komentara

Odgovorite