U Erdogliji pronađena improvizovana laboratorija za proizvodnju opojne droge

- -
6

droga u stanuKragujevačka kriminalistička policija je, nakon intenzivnog operativnog rada, u jednom stanu u naselju ”Erdoglija” u Kragujevcu, pronašla improvizovanu laboratoriju za proizvodnju opojne droge. Tom prilikom uhapšen je M. Đ. (36), za koga se sumnja da je u svom stanu proizvodio marihuanu i prodavao je uživaocima. Njemu je određena mera zadržavanja u trajanju do 48 sati, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Pored laboratorije, policija je u stanu M. Đ. pronašla 265 grama marihuane, pripremljene za prodaju. Kod M. T. (43), I. N. (33) i I. V. (28), svi iz Kragujevca, kojima je takođe određena mera zadržavanja, pronađeno je još 114 grama marihuane, kao i 5,2 grama amfetamina, 38 grama nepoznate praškaste materije i dve vagice za precizno merenje, sa tragovima opojne droge.

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, danas biti sprovedeni zameniku Višeg javnog tužioca u Kragujevcu.

6 Komentara

    • Slazem se u potpunosti. A marihuanu ne podrazumevam pod drogom (je ste to psihoaktivna supstanca,ali opet to su i kafa i duvan…)

  1. svuda u evropi je dozvojeno meni su pronasli u dzepu 70 gr marihuane u svajcarskoj platio sam kaznu 150 frs.samo kod nas za 2 yoina 1 god zatvora

Odgovorite