U Apelacionom sudu biće održana komemoracija u znak sećanja na tragično nastradalu Suzanu Vidanović

- -
0

Povodom tragične smrti sudije Apelacionog suda u Kragujevcu Suzane Vidanović, biće održana komemoracija u četvrtak 11. oktobra, sa početkom u 10 časova, u Apelacionom sudu u Kragujevcu, saopšteno je iz te pravosudne institucije.

Sahrana će biti obavljena istog dana u Paraćinu sa početkom u 14 časova.

Sudija Suzana Vidanović rođena je 27. aprila 1960. godine u Ćupriji. Pravni fakultet Univerziteta u Kragujevcu završila je 1984. godine, a pravosudni ispit položila je 1987. godine. Radila je u Centru za socijalni rad u Ćupriji do 1997. godine, kada je izabrana za sudiju Opštinskog suda u Paraćinu.

Za sudiju Apelacionog suda u Kragujevcu izabrana je 16. decembra 2009. godine i u ovom sudu radila je od njegovog osnivanja.

Svoju funkciju obavljala je u Građanskom odeljenju i Odeljenju za radne sporove, a bila je i predsednik Odeljenja za zaštitu prava na suđenje u razumnom roku.

Čvrstog karaktera i plemenite duše, iskreno posvećena profesiji i funkciji koju je obavljala, nesebičnim zalaganjem, znanjem i iskustvom, značajno je doprinela uspešnom radu Apelacionog suda u Kragujevcu, a svoje radno okruženje činila poželjnim i boljim mestom.

Iza sebe je ostavila dvoje dece.

Kolektiv Apelacionog suda u Kragujevcu izražava veliku tugu i bol zbog gubitka prerano preminule sudije Suzane Vidanović.

Nema komentara

Odgovorite