Tweetup projekcija filma „7 dana u Havani“ i podela karata

- -
1

7 dana u havaniNesvakidašnji portret savremene Kube, film „7 dana u Havani“,  biće prikazan danas u 17 časova, u bioskopu „Cineplexx Kragujevac Plaza“.

MCF i Cineplexx Kragujevac Plaza u saradnji sa „Tweetup Kragujevac“ zajednicom kragujevačkih tviteraša i portalom „Kojifilmdagledam“ organizuju Tweetup projekciju filma.

Potrebno je da:
1. Pratite tviter nalog @MegaComFilm-a,
2. RT-ujete url filma 7 dana u Havani, i
3. Potvrdite svoj dolazak na Tweetvite-u .

Posetioci bioskopa „Cineplexx Kragujevac Plaza“, 30 minuta pre početka projekcije moći će da prisustvuju plesu salse, Plesnog kluba „Dynamic“.

U filmu „7 dana u Havani“ predstavljeni su fascinantni duh Havane i jedinstveni način života, kroz sedam različitih priča, koje je režiralo sedam svetskih reditelja.

Osim slavnog Benisija Del Tora, kome je ovo rediteljski debi, u realizaciji ovog omnibusa učestvovali su i iskusni reditelji: Loren Kante, Hulio Medem, Gaspar Noe, Elija Sulejman, Huan Karlos Tabio i Pablo Trapero.

Svako poglavlje prati jedan dan u životu različitih likova, a ove potpuno nezavisne priče povezuje mnogo više od lokacije.

Poznati reditelj Emir Kusturica igra glavnu ulogu u priči Pabla Trapera, dok se u filmu pojavljuju i mladi glumci: Džoš Hačerson („Igre gladi“) i Danijel Brul („Zbogom Lenjine“, „Prokletnici“).

Za one koji nemaju „Twitter“ delimo 3×2 karte za ovu projekciju. Sve što treba da uradite je da pošaljete Vaše podatke (ime, prezime i broj telefona) na mejl: nagrade@ritamgrada.rs sa naslovom 7 dana u Havani. Imena dobitnika biće objavljena u 15 časova na našem sajtu.

1 komentar

  1. Dobitnici karata su:
    Zorica Blagojević
    Svetlana Rvović
    Jovana Todorović

    Ritam Grada se zahvaljuje svim čitaocima na velikom odazivu, a dobitnicima srdačno čestita osvojenu nagradu.

Odgovorite