Trojka iz bloka – ko je najbolji trojkaš u Kragujevcu?

- -
0

Trojka-iz-bloka-KGU nedelju, 16.juna od 13 časova, u hali „Gordana Goca Bogojević“ (hala Park) održaće se prvo humanitarno takmičenje u šutiranju trojki „Trojka iz bloka“ – Kragujevac u organizaciji humanitarne organizacije Srbi za Srbe. Projekat “Trojka iz bloka” za cilj ima izgradnju i opremanje kupatila za potrebe 10 socijalno-ugroženih višečlanih porodica širom Srbije.

Prijave za takmičenje, koje su podržale mnoge organizacije i sportski klubovi, moguće su preko maila szsprijave@pcskg.rs i na dan održavanja takmičenja. Cena prijave je 200 dinara.

Muzičku podršku davaće DJ Muki, a „Mama Zaga“ prodavaće palačinke i pastu i sav prihod biće uplaćen humanitarnoj organizaciji „Srbi za Srbe“. Pobedniku će pored pehara i nagrade organizacije biće dodeljeni i vaučeri fitnes centra „Titan“ za teretanu i sportsku masažu, dok SC Park dodeljuje 15 karata za zatvorene bazene, drugoplasiranom deset, a trećeplasiranom pet. U toku je i prikupljanje donacija za podršku projeku, a ko je sve podržao događaj možete videti ovde.

Prisustvo su potvrdili predstavnici KK Radnički, OK Radnički, KMF Ekonomac, a u organizaciji se nadaju da će, u koliko je u mogućnosti, i Milorad Čavić doći pružiti podršku.

Nema komentara

Odgovorite