Trodnevna konferencija SYWU na Sajmu

- -
0

Udruženje MLADI tradicionalno organizuje trodnevnu konferenciju SYWU, koja će se održati na Šumadija Sajmu, u periodu od 20. do 22. aprila, za vreme trajanja Sajma obrazovanja, zapošljavanja, preduzetništva i inovacija.

Ukoliko mislite da Vam je potrebno radno iskustvo, želite da nadogradite svoja znanja i veštine, odstupite od uobičajenih programa namenjenih studentima – Start Your Way Up je pravo mesto za Vas.

Na jednom mestu okuplja se 12 kompanija i mladi ljude koji žele da steknu i unaprede svoje znanje koje će im pomoći pri pokretanju vlastitih Start apova.

Glavni cilj konferencije je sticanje praktičnih znanja i veština. Spajanjem teorije i prakse učesnici se osposobljavaju za otpočinjanje sopstvenog biznisa.

Kako je praksa najbolji put prelaska iz sveta obrazovanja u svet rada i ujedno najbolji način da se podigne zaposlenost mladih, ova trodnevna konferencija svojim učesnicima nudi mogućnost osvajanja prakse u nekim od kragujevačkih kompanija!

Posetioci konferencije će imati priliku da učestvuju u panel diskusiji, čuju predavanja kompanija iz oblasti HR-a i marketinga, ali i da se oprobaju u rešavanju realnih poslovnih problema.

Link za prijavu: https://goo.gl/forms/PldKuzcTuj4vPusi2

Konferenciju Start Your Way Up su podržale kompanije: Sunce Marinković, Kg Coworking, Balance Consulting, Real Media Factory, LimesSoft, Milanović Inženjering i Talook Atelje, a za potpuni ugođaj potrudili su se i brojni sponzori: Šumadija Sajam, Coca-Cola HBC Srbija, Knjižara Most, Extra Arabika, Tvojih 5 minuta – Don Don.

Prve dve osobe koje se jave redakciji, na mejl nagrade@ritamgrada.rs dobijaju gratis učešće na konferenciji. Dobitnici će biti obavešteni mejlom.

Nema komentara

Odgovorite