Tri srpske premijere na Sajmu automobila u Kragujevcu

- -
0

sajam automobilaNa „Šumadija sajmu“ u Kragujevcu danas je počeo osmi po redu „Sajam automobila“ na kome su auto kuće iz Kragujevca i Čačka predstavile modele vodećih svetskih proizvođača automobila. Po prvi put ove godine Sajam u Kragujevcu ima tri nacionalne premijere, jer je auto kuća „A Market“ predstavila novu generaciju modela „pasat“, kao i restilizovane automobile marke „džeta“ i „tuareg“.

Član Gradskog veća za privredu Dalibor Jekić, koji je otvorio Sajam zahvalio se izlagačima što su imajući u vidu krizu u kojoj se nalaze, kao i krizu vezanu za prodaju automobila pomogli da ovogodišnji Sajam bude na visokom nivou i što su građani Kragujevca i regiona privlegovani da prvi vide neke od najnovijih modela.

On je podsetio da je zahvaljujući kompaniji „Fijat“ grad Kragujevac oživeo proizvodnju automobila i povratio prepoznatljivost kao grad automobilske industrije koja danas predstavlja lokomotivu prirednog razvoja i dodao da se sledeće godine navršava 70 godina od silaska prvog automobila sa fabričkih traka.

Svi koji posete Sajam u naredna tri dana, pored ostalih, moći da pogledaju modele FIAT-a, BMW-a, Wolksvagena, Tojote, Honde, Hjundaija, a i ove godine oni koji su zainteresovani za kupovinu mogu da ostvare sajamske popuste.

Ulaz na Sajam i parking su besplatni.

Nema komentara

Odgovorite