Tri nagrade za GTO Kragujevac

- -
0

Na petoj Izložbi suvenira i publikacija, koja je od 8. do 9. novembra održana u Leskovcu, Gradska turistička organizacija Kragujevac osvojila je tri nagrade.

U kategoriji „Najbolja turistička fotografija“, GTO „Kragujevac” je osvojila prvo mesto sa kolekcijom od 11 fotografija sa gradskim i seoskim motivima, fotografa Zorana Petrovića.

U kategoriji „Video publikacija” (turistička reportaža), drugo mesto je pripalo promotivnom filmu „Udahnite Šumadiju punim plućima”, dok je treće mesto zauzeo plakat Kragujevac kroz ulice i muzeje (Besplatna vodička tura sa posetom manastiru Drača), u kategoriji „Turistički plakat“.

Na manifestaciji su učestvovale 42 turističke organizacije iz Srbije, Crne Gore, Makedonije i Bugarske, a takmičenje je održano u 9 kategorija: „Jednolisna turistička publikacija”, „Višelisna turistička publikacija do 50 stranica”, „Višelisna turistička publikacija sa više od 50 stranica”, „Video publikacija” (turistička reportaža i turistički promotivni film), „Suvenir”, „Upotrebni predmet”, „Turistički plakat”, „Najoriginalniji eksponat” i „Najbolja turistička fotografija”.

Nema komentara

Odgovorite