Tragičan kraj, Dragan Ranković pronađen mrtav

- -
0

Beživotno telo Dragana Rankovića (24) iz Kragujevca, koji je nestao 28. januara, nakon što je ostavio oproštajnu poruku na društvenoj mreži „Fejsbuk“, pronađeno je jutros, u mestu Crkvine, nedaleko od njegovog rodnog sela Donje Grbice gde je i viđen poslednji put.

Njegovo telo su pronašli lovci, obešeno o drvo u šumi, pored vodenice kod reke Uglješnice, a ono je po nalogu tužioca poslato na obdukciju.

Dragan je navodno od zelenaša uzeo novac za svog prijatelja i pošto nije imao da vrati oni su ga pritiskali i maltretirali do te mere da se odlučio na ovako radikalan korak.

Ranković je na FB ostavio potresnu poruku:

– Dragi moji prijatelji, žao mi je što se opraštamo na ovaj način. Želeo bih da se zahvalim svom „velikom prijatelju“ što me je doveo dotle da ja moram na ovakav način da rešim probleme koji su nastali zbog njega. Poz veliki od Batketa – napisao je pre nestanka.

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu

Broj 011/7777-000 je SOS telefon koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva – lekari Klinike za psihijatrijske bolesti “Dr Laza Lazarević”. Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra “Srce” od 17 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org.

Nema komentara

Odgovorite