Tim iz Medicinske škole ide na državno takmičenje iz preduzetništva

- -
0

Kompanija Lab&Health bavi se proizvodnjom preparata, baziranih na prirodnim sastojcima čiji je osnovni zadatak rešavanje svakodnevnih poteškoća. Naime, reč je o učeničkoj kompaniji čiji je zadatak bio da osmisli nešto inovativno u okviru takmičenja  učeničkih kompanija u organizaciji Dostignuća mladih.

Tim učenika čine:
Nevena Radivojević– generalni direktor
Nemanja Jovanović– direktor finansija
Mirjana Jakovljević– direktor proizvodnje
Sara Đorđević– direktor marketinga
Mladen Dončić– zamenik generalnog direktora

Svoja tri proizvoda naša kompanija je promovisala na regionalnom takmičenju učeničkih kompanija, gde je osvojila prvu nagradu i time obezbedila sebi plasman na republičko finale, koje će biti održano 13. 14. i 15. maja u Beogradu.” – izjavio je direktor finansija Nemanja Jovanović.

Od ideje do realizacije.

Kao učenici medicniske škole, shvatili su da je Srbija bogata mnogim prirodnim supstancama, koje se mogu iskoristiti u terapeutske svrhe. Ljudi u svakodnevnoj ishrani koriste namirnice koje prerađene na odgovarajući način mogu imati terapeutski efekat. Od palete dostupnih namernica uvideli su da je najmanje iskorišćena, a istovremeno vrlo efikasna u rešavanju mnogih problema, ljuta paprika.

Zadatak jeste da informišu širu javnost o potencijalu ljute paprike na taj način što će pokušati da je iskoriste na što više načina.

Kompanija  Lab&Health je u ovoj godini plasirala na tržište tri proizvoda koji su bili probni, da bi  proverili kakva će biti zainteresovanost potrošača i  procenili ima li mesta za progres u narednim godinama.

Stay focus

Često vam se prispava kada učite noću ili radite treću smenu? Ili pak trenirate i imate bolove u mišićima i zglobovima?  Stay focus je preparat 2u1, pored svog mirisa koji razbuđuje ima dejstvo smanjivanja bola u mišićima i zglobovima! Kapsaicin u ovom obliku daje blagi osećaj peckanja, ali je osećaj privremen.

 

 

 

 

Beauty long

Predstavlja tinkturu sa kapsaicinom kao glavnom aktivnom supstancom. Zbog svog dejstva da povećava lučenje keratina koji je glavna gradivna komponenta dlake kose i nokta, ovaj preparat se u osnovi koristi za ubrzavanje rasta kose i noktiju.

 

 

 

Detox tea

Kapsaicin u ovom proizvodu popravlja varenje tako što stimuliše produkciju digestivnih sokova u crevima, ubrzava varenje i bori se sa bakterijama koje bi mogle da izazovu infekciju. Ovaj čaj je odličan ukoliko želite da izgubite koji kilogram. Pored toga, dobar je i u borbi protiv dijareje izazvane bakterijskim infekcijama.

 

SREĆNO!

Nema komentara

Odgovorite