“The Zoo Story” humanitarno za Anu Živković

- -
0

the zoo storyU četvrtak, 13. juna sa početkom u 20 sati u sali Prirodno-matematičkog fakulteta biče izvedena predstava “The Zoo Story”, ovoga puta humanitarno za mladu Anu Živković, koja boluje od tumora ilijačne kosti.

Punu podršku organizaciji ovakvog humanitarnog događaja, pružio je Studentski kulturni centar Kragujevca.

Ana Živković radi kao asistentkinja na Filološko-umetničkom fakultetu Univerziteta u Kragujevcu i ovoga puta studenti anglistike igraju za nju – Ani je neophodno oko 20.000 eura za lečenje u Italiji.

Svi ljudi dobre volje i raspoloživih novčanih sredstava mogu pomoći Ani uplatom na račun otvoren u Banca Intesi, broj računa 160-5300101293477-62, sa naznakom – svrha uplate: humanitarna pomoć za lečenje.

Inače, “The Zoo Story” je delo Edvarda Olbija i govori o slučajnom susretu dvoje ljudi. Njihovom upoznavanju na klupi jednog parka i neobičnom zbližavanju kroz komunikaciju koja na samom kraju donosi neočekivani obrt.
“Da li je čovek prirodno životinja, ili ga je pak civilizacijska bujica odvela na drugu stranu? Da li je naš svet nalik zoo vrtu?”

Glumački tandem čine Hristina Krstić i Aleksandrar Udovičić, muzički efekti su u režiji Nikole Beloice, dok studentkinja FILUM-a, Jasna Petrović, potpisuje režiju ove predstave.

Cena karte je 150+ dinara, a sav prohod biče uplaćen na račun Ane Živković.

Dođite, pogledajte i pokažite humanost na delu!

 

 

Nema komentara

Odgovorite