“Teens night” uz poklone za sve posetioce u “Cineplexxu”

- -
0

Ovu godinu bisokop Cineplexx započinje pravim događajem za tinejdžere uz poslednji nastavak naučno fantastičnog hita „Lavirint” pod nazivom „Lek smrti”! Inspirisan romanom Džejmsa Dašnera, treći nastavak biće prikazan u četvrtak 25. januara od 20 časova u bioskopu Cineplexx Kragujevac Plaza u okviru Teens night događaja.

Najsrećnije posetioce bioskopa Cineplexx očekuju pokloni u vidu GlobalTel Pre Paid SIM kartice sa po 8 GB interneta kompanije Globaltel, dok su specijalna iznenađenja pripremili i izdavačka kuća Urban reads i Prirodnjački muzej iz Svilajnca.

Sve ljubitelje „ledinaša” Cineplexx će obradovati poklon primerkom magazina Hej! uz kupljenu ulaznicu, dok će podršku događaju pružiti i Red Bull.

U finalu jedne od najpoznatijih naučno fantastičnih franšiza „Lavirint: Lek smrti“, Tomas predvodi grupu odbeglih ledinaša u njihovu poslednju i najopasniju misiju do sad. Kako bi spasili prijatelje, moraju da provale u legendarni Poslednji grad, lavirint pod kontrolom misteriozne i moćne organizacije „WCKD“, za koji će se ispostaviti da je najsmrtonosniji od svih do sad. Ko uspe da preživi, dobiće odgovore na sva pitanja koja su ledinaši postavljali od prvog momenta kada su stigli u lavirint. Većina glumaca iz prošlog dela filma glumi u nastavku, uključujući i Dilana O’Brajana, zvezdu serije „Mladi vukodlak“, uprkos povredi koju je zadobio na snimanju filma. Pored njega, gledaćemo i Kaju Skodelario, Tomasa Brodi-Sangstera, Dekstera Dardena, Natali Emanuel, Đankarla Esposita i druge.

Karte za Teens night i film „Lavirint: Lek smrti” uveliko su u prodaji na blagajni bioskopa Cineplexx Kragujevac Plaza.

Nema komentara

Odgovorite