Takmičenje za nabolju studentsku ideju

- -
0

Takmičenje za nabolju studentsku ideju

Kancelarija za poslovnu podršku Univerziteta u Kragujevcu u saradnji sa Biznis inovacionim centrom u okviru WBCInno projekta organizuje takmičenje za najbolju studentsku ideju.

Pravo učešća imaju svi studenti osnovnih, master i doktorskih studija u timovima od dva do četiri člana a deo timova mogu biti i istraživači i profesori. Svoje ideje i timove zainteresovani studenti mogu da prijave do 1. aprila 2015. godine slanjem popunjenog formulara na email bsokg@kg.ac.rs Kancelarije za poslovnu podršku.

Timovi sa kvalitetnim idejama prelaze u sledeću fazu u kojoj će uz preduzetničke obuke i mentorsku podršku razraditi i proveriti svoju poslovnu ideju. Pobednike ovog takmičenja očekuju vredne nagrade kao i učešće na Regionalnom finalnom takmičenju koje će biti održano u Beogradu.

Za najbolje timove obezbeđene su vredne nagrade. Prvi pobednički tim osvaja putovanje u okviru kog će posetiti partnerske institucije u Austriji, Nemačkoj, Engleskoj ili Španiji, obezbeđene su novčane nagrade preduzeća sponzora, zatim besplatna izrada brzih prototipova za dva tima, besplatni zakup poslovnog prostora u Biznis inovacionom centru u Kragujevcu u prvoj godini poslovanja za jedan od pobedničkih timova i ostale nagrade.

Nema komentara

Odgovorite