Sutra seminar o razvoju seoskog turizma

- -
0

seoski turizamGradska turistička organizacija „Kragujevac“ organizuje sutra od 10 do 14 sati u Biznis inovacionom centru, kod Stare Zastavine ambiulante, jednodnevni Seminar o razvoju seoskog turizma u našem regionu.

Zainteresovani domaćini će moći će da dobiju sve informacije o turističkim potencijalima na području grada, registrovanim domaćinstvima i njihovim iskustvima u praksi i dobiti koju ostvaruju, kao i o uslovima koje treba da ispunjavaju da bi se bavili ovim poslom, zakonskoj proceduri, kategorizaciji i eventualnim projektima.

Na seminar su pozvani svi domaćini koji su se tokom dvogodišnjeg anketiranja tokom formiranje baze podataka izjasnili da su zainteresovani da se bave seoskim turizmom, kao i domaćini čija su domaćinstva kategorisana za bavljenje ovim poslom na području Kragujevca.

 

Gradska turistička organizacija „Kragujevac”  radi na edukaciji stanovništva, afirmaciji turističkih potencijala ovog značajnog privrednog sektora i stvaranju pogodne klime za razvoj seoskog turizma.

 

Slične vesti

Nema komentara

Odgovorite