Sutra bez struje šest naselja

- -
0

bez strujeZbog priključka stambeno-poslovnog objekta u ul. Kralja Petra I sutra od 9 do 14 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u ul. Kralja Petra I od br. 15 do br. 37 i Alpha banka.

Zbog radova na 10 kV dalekovodu pravac pravac Sobovica (zamena/izmeštanje drvenih stubova) u vremenu od 10 do 12 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u delu naselja Sobovica (Farma, Jarušički put, Vikend naselje), Cerovac – deo; Vojinovac.

– Zbog radova na niskonaponskoj mreži (rekonstrukcija niskonaponske mreže) u vremenu od 9 do 14 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u delu naselja Bagremar II (ulica Miroslava Ristića, Divostinska – deo).

Zbog radova na niskonaponskoj mreži (rekonstrukcija niskonaponske mreže) u vremenu od 9 do 14 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u delu naselja Korman.

Ukoliko vremenski uslovi ne dozvole obavljanje navedenih radova ED Elektrošumadija Kragujevac će naknadno obavestiti potrošače.

Slične vesti

Nema komentara

Odgovorite