Sutra bez struje šest naselja

- -
0

bez strujeZbog radova u trafostanici (pregledniskonaponskih kablovskih izvoda) u vremenu od 9 do 13 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u delu naselja Poskurice – Vasići.

Zbog rekonstrukcije mreže niskog napona u vremenu od 9 do 14 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u delu naselja Vinjišta – Donja mala.

Zbog zamene kućnog vazdušnog priključka u vremenu od 10 do 12 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u delu naselja Cvetojevac – Jovanovići.

Zbog rekonstrukcije mreže niskog napona u vremenu od 9 do 14 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u delu naselja Vinogradi (ulica Borivoja Glišića).

Zbog rekonstrukcije mreže niskog napona u vremenu od 9 do 14 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u delu naselja Stanovo (ulica Mlade Bosne).

Zbog priključka stambeno-poslovnog objekta na mrežu u vremenu od 9 do 14 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u delu naselja Dobre vode (ulica Dragana Simića).

Ukoliko vremenski uslovi ne dozvole obavljanje navedenih radova ED Elektrošumadija Kragujevac će naknadno obavestiti potrošače.

Slične vesti

Nema komentara

Odgovorite