Sutra bez struje šest naselja

- -
0

Zbog radova na delu 10 kV dalekovoda pravac Sobovica (podizanje armirano-betonskog stuba za rastavljač) u vremenu od 10 do 12 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u naselju Sobovica, Vojinovac, deo Cerovca.

Zbog radova na delu 10 kV dalekovoda pravac Žeželj (revizija mreže) u vremenu od 9 do 14 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u naselju Bešnjaja.

Zbog radova na niskonaponskoj mreži u vremenu od 9.30 do 13 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u delu naselja Lepenica II (ulica Save Kovačevića – parna strana od Rode do ul. Kumanovske).

Zbog radova u trafostanicama u vremenu od 10 do 11 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u delu naselja Vašarište (ulica Vojvode Mišića, Karađorđeva, Sestre Janjić, Josifa Pančića, Radoja Domanovića – deo, Lovćenska, Prirodno matematički fakultet, I tehnička škola, Ekonomska škola, SKC).

Ukoliko vremenski uslovi ne dozvole obavljanje navedenih radova ED Elektrošumadija Kragujevac će naknadno obavestiti potrošače.

Slične vesti

Nema komentara

Odgovorite