Sutra bez struje pet naselja

- -
0

bez strujeZbog radova na niskonaponskoj mreži (zatezanje mreže) u vremenu od 10 do 14 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u delu naselja Jovanovac – Igralište.

Zbog radova na niskonaponskoj mreži (rekonstrukcija mreže) u vremenu od 9 do 14 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u delu naselja Sušički potok (ul. Omladinska, Milkice Milutinović).

Zbog radova na niskonaponskoj mreži (premontiravanje stubova) u vremenu od 9 do 14 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u delu naselja Grošnica (ul. Mine Karadžić, Dolores Ibaruri, Dušana Tripkovića).

Zbog radova na niskonaponskoj mreži (zamena provodnika/zaštitnog užeta) u vremenu od 9 do 11 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u delu naselja Stanovo – Ciglana (ul. Petra Danilovića, Zlotska, Udarnička, Jasenovačka, Miodraga Bogdanovića, Dušana Šubakića, Raje Vuksanovića, Mike Alasa, Ivanjička, Rakovička).

Zbog radova na niskonaponskoj mreži (zamena provodnika/zaštitnog užeta) u vremenu od 10 do 14 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u delu naselja Drača – Igralište.

Slične vesti

Nema komentara

Odgovorite