Sutra bez struje pet naselja

- -
0

bez strujeZbog radova na niskonaponskoj mreži (rekonstrukcija niskonaponske mreže) sutra od 9 do 13 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u delu naselja Korman.

Zbog radova na niskonaponskoj mreži (zamena izolatora/izolatorskih lanaca i prateće opreme) u vremenu od 13 do 14 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u naselju Jovanovac – Igralište.

Zbog radova u trafostanici (popravka rastavljača) u vremenu od 9 do 12 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u delu naselja Bagremar II (ul. Ibarskih rudara, Kneza Mihaila – deo).

Zbog radova na niskonaponskoj mreži (rekonstrukcija niskonaponske mreže) u vremenu od 9 do 13 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u naselju Dragobraća.

Zbog radova na niskonaponskoj mreži (premontiravanje stubova) u vremenu od 9 do 14 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u delu naselja Brasnica III (ul. Bresni;ki do, Homoljska i okolne ulice).

Ukoliko vremenski uslovi ne dozvole obavljanje navedenih radova ED Elektrošumadija Kragujevac će naknadno obavestiti potrošače.

Slične vesti

Nema komentara

Odgovorite