Sutra bez struje pet naselja

- -
0

bez strujeZbog radova na delu 10 kV dalekovoda pravac pravac Jovanovac (seča rastinja na niskom naponu) sutra od 8 do 9 sati doći će do prekida u isporuci električe energije potrošačima u delu naselja Jovanovac.

Zbog radova na niskonaponskoj mreži (rekonstrukcija niskonaponske mreže) u vremenu od 9 do 12 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u delu naselja Šljivovac – Gornji kraj.

Zbog radova na niskonaponskoj mreži (popravka kablovske glave) u vremenu od 9 do 12 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u delu naselja Teferič – Savino brdo.

Zbog radova na niskonaponskoj mreži (rekonstrukcija niskonaponske mreže) u vremenu od 10 do 14 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u delu naselja Korman.

Zbog radova na niskonaponskoj mreži (rekonstrukcija niskonaponske mreže) u vremenu od 9 do 14 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u delu naselja Dobre vode (ul. Visokog Stevana, Kopitareva br.19).

Ukoliko vremenski uslovi ne dozvole obavljanje navedenih radova ED Elektrošumadija Kragujevac će naknadno obavestiti potrošače.

Slične vesti

Nema komentara

Odgovorite