Sutra bez struje pet naselja

- -
0

bez strujeZbog radova na mreži niskog napona u delu Gornjih Komarica (zatezanje mreže i ispravljanje stubova) u vremenu od 10 do 14 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u delu naselja Gornje Komarice.

Zbog radova na niskonaponskoj mreži (rekonstrukcija niskonaponske mreže) u vremenu od 9 do 14 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u delu naselja Bagremar II (ulica Miroslava Ristića).

Zbog radova na niskonaponskoj mreži (rekonstrukcija niskonaponske mreže) u vremenu od 9 do 14 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u delu naselja Stara trafostanica (ulica Martina Lutera Kinga – deo, Miše Ristića).

Zbog radova u delu 10 kV dalekovoda pravac Pajazitovo (remont trafostanice) u vremenu od 10 do 14 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u naselju Veliki Šenj.

Zbog radova u trafostanici (zamena sklopke) u vremenu od 6 do 7 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u delu naselja Svetozar Marković (ulica Karađorđeva 17, 17A; Branka Radičevića 7, 11, 16, 18, 20; Kralja I Aleksandra Karađorđevića 88, 90, 96, 98).

Ukoliko vremenski uslovi ne dozvole obavljanje navedenih radova ED Elektrošumadija Kragujevac će naknadno obavestiti potrošače.

Slične vesti

Nema komentara

Odgovorite