Sutra bez struje pet naselja

- -
0

bez strujeZbog radova na niskonaponskoj mreži (zatezanje mreže) sutra od 9 do 13 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u delu naselja Lužnice – Škola.

Zbog radova na niskonaponskoj mreži (premontiravanje stubova) u vremenu od 9 do 13 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u delu naselja Gornja Sabanta – Orašje.

Zbog radova na niskonaponskoj mreži (podizanje drvenih stubova) u vremenu od 11 do 13 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u naselju Masloševo.

Zbog radova na niskonaponskoj mreži (premontiravanje stubova) u vremenu od 9 do 15 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u delu naselja Maršić (ul. 19 oktobra – deo).

Zbog redovnog godišnjeg remonta TS 35/10 kV KG 9 Brzan u vremenu od 9 do 13 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u Brzanu i okolnim naseljima.

Ukoliko vremenski uslovi ne dozvole obavljanje navedenih radova ED Elektrošumadija Kragujevac će naknadno obavestiti potrošače.

Slične vesti

Nema komentara

Odgovorite