Sutra bez struje osam naselja

- -
0

bez_strujeZbog radova na mreži niskog napona u delu Gornjih Komarica (zatezanje mreže i ispravljanje stubova) sutra od 10 do 14 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u delu naselja Gornje Komarice.

Zbog radova na niskonaponskoj mreži (rekonstrukcija niskonaponske mreže) u vremenu od 9 do 14 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u delu naselja Bagremar II (ulica Miroslava Ristića).

Zbog radova na niskonaponskoj mreži (rekonstrukcija niskonaponske mreže) u vremenu od 9 do 14 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u delu naselja Lepenica III (ulica Višnjićeva, Mome Stanojlovića – deo).

Zbog radova u delu 10 kV dalekovoda pravac Pajazitovo (remont trafostanice) u vremenu od 10 do 14 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u naseljima Veliki Šenj, Mala Vrbica, Dobrača, Kutlovo, Rogojevac.

Ukoliko vremenski uslovi ne dozvole obavljanje navedenih radova ED Elektrošumadija Kragujevac će naknadno obavestiti potrošače.

Slične vesti

Nema komentara

Odgovorite