Sutra bez struje četiri naselja

- -
0

bez strujeZbog radova u delu 10 kV dalekovoda pravac Gornje Jarušice (zamena provodnika/zaštitnog užeta) sutra od 9 do 11 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u delu naselja Gornje Jarušice.

Zbog radova u delu 10 kV dalekovoda pravac Pajazitovo (zamena provodnika/zaštitnog užeta) u vremenu od 11.30 do 14 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u delu naselja Lužnice – Gornji kraj.

Zbog radova na niskonaponskoj mreži (zatezanja niskonaponske mreže i premontiranja stubova) u vremenu od 9 do 14 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u delu naselja Sušički potok (ulica Katarine Bogdanović).

Zbog radova na niskonaponskoj mreži (zatezanja niskonaponske mreže i ispravljanje stubova) u vremenu od 10 do 14 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u naselju Teferič.

Ukoliko vremenski uslovi ne dozvole obavljanje navedenih radova ED Elektrošumadija Kragujevac će naknadno obavestiti potrošače.

Slične vesti

Nema komentara

Odgovorite