Sutra bez struje 13 naselja

- -
0

bez strujeZbog radova u trafostanici (merenja elektroenergetskih vrednosti) sutra, od 8 do 8.30 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u naselju Nova kolonija (ulica dr Jovana Ristića – deo, Milunke Đurić, Radomira Bugarskog – Bate).

Zbog radova u delu 10 kV dalekovoda pravac Gornje Jarušice (zamena provodnika/zaštitnog užeta) u vremenu od 9 do 11 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u delu naselja Gornje Jarušice.

Zbog radova u delu 10 kV dalekovoda pravac Pajazitovo (zamena provodnika/zaštitnog užeta) u vremenu od 11.30 do 14 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u delu naselja Lužnice – Gorni kraj.

Zbog radova u delu 10 kV dalekovoda pravac Pajazitovo (zamena rastavljača) u vremenu od 9 do 14 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u naseljima Mironić, Veliki Šenj, Mala Vrbica, Dobrača, Kutlovo, Rogojevac.

Zbog radova u delu 10 kV dalekovoda pravac Petrovac (provera rastavljača i sklopke-rastavljača) u vremenu od 8 do 9 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u delu naselja Opornica – Gaj.

Zbog radova na niskonaponskoj mreži (zatezanja niskonaponske mreže i ispravljanje stubova) u vremenu od 10 do 14 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u naselju Erdeč – Staro selo (ulica Partizanskih kurira, Dobojska, Staro selo).

Zbog radova na niskonaponskoj mreži (zatezanja niskonaponske mreže i ispravljanje stubova) u vremenu od 9 do 14 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u delu naselja Šume (ulica Vojvođanskih brigada, Vršačka, Bihorska).

Zbog radova na niskonaponskoj mreži (rekonstrukcija mreže) u vremenu od 9 do 14 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u delu naselja Grošnica (ulica Miroslava Ristića – deo, Divostinska).

Slične vesti

Nema komentara

Odgovorite