Sutra bez struje 12 naselja

- -
0

bez strujeZbog radova na mreži niskog napona (zamena SKS 1kV) sutra od 9 do 12 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u delu naselja Grujina Česma (ul. Darinke Radović).

Zbog radova na mreži niskog napona (rekonstrukcija mreže) u vremenu od 9 do 15 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u delu naselja Bagremar II (ul. Miroslava Ristića).

Zbog seče rastinja pored trase mreže niskog napona u delu naselja Desimirovac u vremenu od 9 do 12 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u Desimirovcu – zaseoku Mrkojevac.

Zbog seče rastinja pored trase mreže niskog napona u delu naselja Desimirovac u vremenu od 12.30 do 14 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u Desimirovcu – Donja Mala.

Zbog radova u trafostanici (zamena osiguračke letve 1kV) u vremenu od 9 do 12 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u delu naselja Đuriselo – Mirkovići.

Zbog redovnog godišnjeg remonta trafostanice 35 kV/ 10 kV KG 011 “Žirovnica“ u vremenu od 9 do 13 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u naseljima Badnjevac, Žirovnica, Nikšić, Prnjavor, Botunje, Cvetojevac, Resnik i Novi Milanovac.

Ukoliko vremenski uslovi ne dozvole obavljanje navedenih radova ED Elektrošumadija Kragujevac će naknadno obavestiti potrošače.

Slične vesti

Nema komentara

Odgovorite